Anke

Joy of Yoga is voor mij wanneer ik in Savasana de vitaliteit en levensenergie voel stromen.
Dit is voor mij zeker niet vanzelfsprekend aangezien ik vijf jaar geleden het contact met mezelf nog volledig kwijt was. Met name de Mysore Style heeft een duidelijke verdieping gegeven in de beoefening van Ashtanga. Door mijn persoonlijke practice, geleid door de ademhaling ervaar ik meer contact met het fysieke en emotionele lichaam. 
Bijzonder om nu de flow, kracht, ruimte en ontspanning te voelen, waarbij ik de fysieke ongemakken steeds meer kan omarmen en vertrouwen heb in het zelfherstellend vermogen.

Daarnaast ervaar ik hoe groot de invloed is van mijn persoonlijke ontwikkeling en gemoedstoestand op mijn practice en omgekeerd. Het creëert bewustwording van de verbinding tussen het fysieke, emotionele en mentale aspect. Persoonlijke ontwikkeling, coaching en yoga gaan voor mij dan ook heel mooi samen.

Het ruime aanbod aan lessen en de flexibiliteit om hiertussen te switchen is voor mij een groot pluspunt. Daarnaast waardeer ik de persoonlijke begeleiding, aandacht en kennis van de docenten. De diversiteit met ieder haar eigen stijl van adjusten, tips en adviezen zijn altijd zeer waardevol. Dankbaar ben ik voor de lessen die ik bij Joy of Yoga mag volgen.

Namasté

2 a 3 x per week ashtanga yoga sinds 2012

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

Gratis proefles aanvragen

Tip: op onze website kun je bij "yogavormen" uitleg krijgen.

Info & voorwaarden

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Contact

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© 2008 - 2024   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen